Mekaniker till JDE Coffee - Gevalia

Operations & Manufacturing Gävle Full-time Sweden

Jobbeskrivning

Är du öppen för nya utmaningar och vill skapa bestående förbättringar inom underhåll, välkommen med din ansökan!

JDE erbjuder dig en utmanande position, kompetenta kollegor samt en snabbväxande verksamhet. Vi letar efter sann talang: människor som är angelägna om möjligheten och friheten att bidra. Det är en spännande resa - och du kan vara en del av den.

Du följer alla säkerhetsrutiner genom att ha kunskap om och att rapportera säkerhetsincidenter. Du är en förebild och hjälper andra inom området. Som tekniker ansvarar du för teknisk tillgänglighet av utrustningen inom ett område /produktionslina och är den person som ansvarar för att säkert underhålla, rengöra, inspektera och smörja enligt standarder.  Du arbetar proaktivt med att minska och ta bort förluster och defekter.

Ansvarsområden.

I rollen som mekaniker;

  • Samarbetar du med teamet för att hålla arbetsplatsen säker, ren och välordnad/organiserad.
  • Hjälper du dina kollegor att jobba säkert.
  • Skapar du och uppdaterar tekniska standarder och utvecklar din maskinkunskap.
  • Håller underhållsjournaler uppdaterade med alla uppgifter som efterfrågas.
  • Utvecklar du kontinuerligt din kompetens genom att uppdatera dig vid tekniska förändringar.
  • Konsulterar du teknisk dokumentation och dina kollegor för avhjälpande av fel och brister.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet som Mekaniker eller Tekniker. Du har relevant utbildning och har arbetat som tekniker/mekaniker några år, gärna inom processindustrin.

Som person är du driven och nyfiken. Du är resultatinriktad, effektiv, disciplinerad och klarar av att utföra uppgifter som ställer krav på extra fokus.

Du har goda kunskaper kring säkerhet och vet hur du ska arbeta säkert som mekaniker.

För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Ytterligare information

För mer information kontakta Anders Ericsson, Underthållschef på email:  anders.ericsson@jdecoffee.com, eller på 073-3134557

Jacobs Douwe Egberts

På JACOBS DOUWE EGBERTS inspireras vi av vår tro att det är fantastiskt vad som kan hända över en kopp kaffe eller te. Vi har gjort det till vårt uppdrag att ta reda på det. JDE är hem för några av de mest kända kaffemärkena i världen Jacobs, Tassimo, Moccona, Senseo, L'OR, Douwe Egberts, TiÓra, Super, Kenco, Pilao och Gevalia. Våra 19 000 assionerade kaffemästare finns i över 100 länder och levererar vår vision: en kaffe för varje kopp.

Gevalia är en del av Jacobs Douwe Egberts sedan 2015 och är verksamma i Gävle stad. Vi har ett 100 år gammalt arv av att rosta kaffe i Gävle.